Navigation

Snowflake: gaat samenwerking met NVIDIA versterken - in juni meer onthullingen

Tijdens een interview met CNBC's Jim Cramer hintte Snowflake $SNOW CEO Sridhar Ramaswamy op een verhoogde samenwerking met NVIDIA. Zowel op NVIDIA als op Snowflake zitten wij op een up. Deze ochtend hebben we reeds aandacht besteed aan de cijfers van Snowflake, zie dit bericht.

"We hebben op verschillende fronten samengewerkt met NVIDIA: ons basismodel Arctic is niet verrassend gebouwd op NVIDIA-chips. Er staat nog veel te gebeuren en Jensen is natuurlijk een visionair als het gaat om AI," zei Ramaswamy, verwijzend naar NVIDIA CEO Jensen Huang.

Ramaswamy vertelde ook dat tijdens de Data Cloud Summit van Snowflake in juni verdere gesprekken plaatsvinden over AI en nieuwe product-onthullingen worden gedaan. Op de top, die zal plaatsvinden in San Francisco, zal een speech gehouden worden door Huang .

Gisteren, na de bel, publiceerde het Snowflake resultaten voor het eerste kwartaal, waarbij de omzet met 33% steeg op jaarbasis tot $828,7 miljoen, wat hoger was dan de consensusraming.

Snowflake kondigde ook aan van plan te zijn bepaalde technologie-assets en belangrijke werknemers over te nemen van TruEra, een AI-observatieplatform.

Het bedrijf zei dat het nu 485 klanten heeft met trailing 12-maanden productomzet hoger dan $1 miljoen en 709 Forbes Global 2000-klanten, wat respectievelijk 30% en 8% groei op jaarbasis vertegenwoordigt.

Snowflake sloot het kwartaal af met kas en equivalenten van $1,33 miljard samen met kortlopende investeringen van $2,2 miljard.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.