Navigation

Markten: bewegingen beperkt - crypto weer in de min

Na optimisme in China over het mogelijk versoepelen van gamingregels voor beloningen en door een bericht van Bloomberg dat er 280 miljard dollar klaarstaat om aandelen te steunen, begon Europa beter. De dag ervoor was Wall Street ook iets hoger. Maar in de loop van de dag kwam de klad erin, met een zijwaartse beweging richting Amerika in afwachting van bedrijfsnieuws.

Wall Street opende ook rustig. Een trits aan bedrijfsresultaten had een beperkt effect. Netflix maakte bekend WWE Raw te gaan kopen en nabeurs komt het met cijfers.

Het was dus een afwachtende dag. De recente winsten laten beleggers ook wel eens keer afwachten om op te laden. De toon bleef wel goed.

Bij obligaties was een milde verkoopdruk zichtbaar, waardoor het effectief rendement opliep. Langzamerhand verandert de aandacht weer naar de renteverwachtingen van centrale banken zoals de Fed en ECB. Vannacht liet Japan een onveranderd beleid zien.

Op de valutamarkt was de dollar iets sterker. Olie bewoog met een kleine min en goud weet het even niet meer.

Cryptocurrency daalde weer. De "zekerheid" dat er outflows zijn vanuit Grayscale GBTC leidt tot aanbod op de mark. Ethereum was ook zwak. Altcoins leverde ook in.

Al met al was het dus een enigszins slome, afwachtende dag, ondanks dat er ook weer heel veel gebeurde. Terwijl crypto misschien wel verder daalt, zullen aandelen zich mogelijk laten beïnvloeden door de cijfers van techbedrijven die vanaf vanavond uitkomen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.