Navigation

Boeing: leveringen eerste kwartaal - Airbus leveringen de aandelen

Boeings vliegtuigleveringen daalden in het eerste kwartaal naar het laagste niveau sinds medio 2021. Het bedrijf leverde 83 vliegtuigen af in de drie maanden tot 31 maart, waarvan de meeste 737's waren, vergeleken met 157 in het voorgaande kwartaal en 130 vliegtuigen in dezelfde periode vorig jaar.

In maart leverde Boeing $BA 29 vliegtuigen af. Airbus $AIR meldde dinsdag dat het in het eerste kwartaal 142 vliegtuigen had geleverd, waarvan er 63 in maart.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.