Navigation

WDP: sterke winststijging - niks met aandeel doen

WDP $WDP boekte een sterke winststijging in Q1, met de EPRA-winst die met 15,3% is gestegen tot 72,3 miljoen euro. Ondanks deze cijfers hebben we besloten om niet in het aandeel te investeren. We blijven de markt nog te onduidelijk vinden. Bovendien is de prijs actie van het aandeel niet overtuigend genoeg.

De bezettingsgraad blijft hoog op 98,4%. De vooruitzichten voor 2024 zijn bevestigd. Het nieuwe groeiplan Blend2027 ambieert een EPRA-winst per aandeel van 1,70 euro in 2027. CEO Joost Uwents benadrukt vertrouwen in het groeiplan en wijst op uitbreiding in Frankrijk. De financiële positie blijft sterk met een loan to value eind maart op 34,4%.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.