Navigation

Hewlett Packard Enterprise: wil Juniper kopen - aandeel lager - The Wall Street Journal

Hewlett Packard Enterprise $HPE wil naar verluidt Juniper Networks $JNPR overnemen in een deal met een mogelijke waarde van $13 miljard, volgens de Wall Street Journal.

Juniper Networks staat hoger en de koers van Hewlett Packard Enterprise staat duidelijk lager omdat dit geen goedkope acquisitie zal zijn. Tevens is de markt van mening dat de autonome groei van Hewlett Packard Enterprise tegenvalt.

We zijn eerder op een stijging gaan anticiperen en zijn in de winst teruggegaan naar een neutrale rating in Hewlett Packard Enterprise.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.