Navigation

Exor: nieuws rond Philips goed voor deze holding - belang van 15%

De aankondiging van de vroegtijdige schikking van Philips in de Apneu-affaire in Amerika kan ook positief zijn voor het aandeel Exor $EXO. Dit is de beleggingsmaatschappij van de Italiaanse familie Angelli en heeft belangen in bedrijven zoals Ferrari en Stellantis.

Vorig jaar heeft Exor ook een aanzienlijk belang verworven in Philips van 15%. Hoewel deze investering aanvankelijk tegenvallend leek en nog steeds onder water staat, kan worden gesteld dat Exor hiervan kan profiteren als de apneu-affaire wordt geschikt.

Wij beschouwen Exor als één van de fondsen die geleidelijk blijft stijgen. Het is geen opwindend aandeel, gezien het een holding is, maar we zien het tegelijkertijd wel als een betrouwbare holding. We achten het aandeel geschikt voor een pensioenportefeuille.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.