Navigation

Arm: 9% lager na matige outlook bij cijfers - instant view

Dit is een instant view. Later vandaag komen we met een update.

In het vierde fiscale kwartaal van 2024 boekte Arm Holdings [Arm] $ARM een recordomzet van $928 miljoen, een toename van 47% ten opzichte van het voorgaande jaar. Voor het financiële jaar 2025 heeft Arm echter een omzetverwachting afgegeven die onder de marktverwachtingen ligt.

Dit wordt als excuus gebruikt om te verkopen. We moeten erkennen dat Arm zelf waarschijnlijk ook bijstuurt en dat na 2 kwartalen vertraging weer positief gaat verrassen. We doen niets met het aandeel dat erg duur is. Wel is het een belangrijke indicator voor de chipindustrie.

De winst per aandeel was $0,36, hoger dan de verwachte $0,30. Deze groei werd vooral gestuwd door royalty- en licentie-inkomsten, aangedreven door de adoptie van Armv9-technologie in smartphones, servers en de auto-industrie. De nettowinst bedroeg $224 miljoen, aanzienlijk hoger dan het voorgaande jaar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.