Navigation

Apple: Buffett verkoopt aanzienlijk deel Apple aandelen - kijk op de situatie

Apple: Buffett verkoopt aanzienlijk deel Apple aandelen - kijk op de situatie
pro

Warren Buffett, CEO van Berkshire Hathaway, heeft opnieuw een aanzienlijk deel van zijn belang, zo'n 13% van zijn holdings, in Apple $AAPL verkocht. Buffett zegt ook dat Apple een topholding blijft.

Deze actie roept toch vragen op over Buffett's langetermijnvisie op het technologiebedrijf. Eerder hebben we al geschreven over de mogelijkheid dat Buffett zijn belang zou kunnen afbouwen. Dit was ondermeer op 15 februari, en op 16 februari. Nu blijkt inderdaad dat het belang verder is afgebouwd.

Zijn de verkopen van Buffet voorbij

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.