Navigation

Thyssenkrupp: gaat ingrijpende herstructurering aankondigen

Later vandaag volgt een update

Thyssenkrupp $TKA gaat naar verluidt de raad van toezicht op 11 april bijeenroepen om plannen te bespreken voor een ingrijpende herstructurering, die zou kunnen leiden tot aanzienlijke capaciteitsverminderingen en het schrappen van duizenden banen.

We staan momenteel onder water met onze investering in Thyssenkrupp. Het wordt ook eens tijd voor ingrijpende veranderingen. We komen later vandaag terug op Thyssenkrupp en blijven op een stijging zitten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.