Navigation

Crypto: Ore oorzaak congestie op Solana - onzinnige competities en memecoins

Volgens Blockworks was de competitie genaamd Ore in april de oorzaak van congestie op het Solana-netwerk, waardoor het voor gebruikers moeilijk werd om hun transacties in de blokken op te nemen. Het mijnen werd ook halverwege april opgeschort.

De Solana Foundation zegt dat Ore dient als een doorlopende stresstest van het netwerk om verbeteringen te bewerkstelligen. De blockchain van Solana heeft het drukker onzinnige competities en memecoins dan met serieuze toepassingen. Recentelijk was er dus opnieuw sprake van congestie op het netwerk, wat slecht is. Er is geen reden om op dit moment actief te investeren in deze munt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.