Navigation

Crypto: de recap van TreeCap - visie portfolio manager Mathijs Kriek

Crypto: de recap van TreeCap - visie portfolio manager Mathijs Kriek

Een wat choppy week in digital assets ondanks alle (tech) bedrijfscijfers en macro-economische data vanuit de US. Volume was laag en ook de implied volatility neemt behoorlijk af (zie grafiek).

Weinig tot geen echte catalyst merkte Kriek op, maar op de achtergrond staan de ontwikkelingen niet stil. Franklin Templeton komt met een tokenisatie project en ook Archax, in samenwerking met de Hedera blockchain, breidt haar producten uit. Serieuze toepassingen op een serieuze blockchain maar de communicatie vanuit Hedera had anders gemoeten.

Reuters kwam met het bericht dat de Ethereum spot ETF niet goedgekeurd gaat worden in mei, iets waar TreeCap al langer rekening mee houdt. Toch was er een stijging in Ethereum in het weekend gebaseerd, naar alle waarschijnlijkheid, op vaag nieuws over een andere ETF aanvraag via bepaalde Telegram kanalen.

Ogen zijn nu gericht op de FED de aankomende week en het payroll raport aanstaande vrijdag. Ook Coinsbase komt met haar resultaten.

Meer informatie is te vinden in zijn nieuwsbrief op substack of via LinkedIn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.