Navigation

Crypto: de recap van TreeCap - visie portfolio manager Mathijs Kriek

Crypto: de recap van TreeCap - visie portfolio manager Mathijs Kriek

Een week met twee gezichten, dat was wel duidelijk. Van scherpe dalingen op dinsdag, wat samenviel met het einde van de maand, en woensdag tot aan herstel op de vrijdag na de werkgelegenheidscijfers in Amerika. Typisch het opportunisme rondom crypto zo stelt Kriek, die met zijn strategie de schade beperkt hield in april.

We waren heel goed voorbereid zo vervolgt hij. Van geopolitieke spanningen, teveel hefboom posities tot aan de onzekere macro situatie en daar konden we goed op inspelen.

De (verwachte) tegenvallende lancering van de ETFs in Hong Kong, het DTCC collateral nieuws (zoals bericht op scetrader.nl) en een vrij lege markt versnelden de dalingen deze week.

Maar met 1 tegenvallend werkgelegenheidscijfer (slecht nieuw is goed nieuws) op de vrijdag, veerde de markt weer op.

Kriek verwacht de komende maanden genoeg vuurwerk met veel nadruk op macro cijfers, de mogelijke afwijzing in mei van de Ethereum spot ETF en de Coinbase , Ripple en andere SEC rechtszaken of onderzoeken.

Meer informatie is te vinden in zijn nieuwsbrief op substack of via LinkedIn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.