Navigation

Crypto: blijft instorten - echte crash moet misschien nog komen

De koers van Bitcoin is weer aan dalen en altcoins zijn verder aan het instorten. De beweging wordt versneld door verplichte verkopen en het feit dat verschillende financiële centra in Europa gesloten zijn vanwege de 1 mei viering.

Dat gezegd hebbende en zoals reeds gemeld, zijn wij op dit moment uiterst voorzichtig over de cryptomarkten. Het zou ons niet verbazen als er zelfs een nieuwe crash gaat plaatsvinden bij altcoins. Deze informatie hebben we reeds gedeeld op onze website in een aantal artikelen.

Nog even terug naar de daling op dit moment. We vinden het dus moeilijk om te bepalen of dit puur komt door de algemene stemming in de markten of dat dit ook komt doordat verschillende financiële centra gesloten zijn. Hoe dan ook, de kans op een aankomende crash zou ons dus niet verbazen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.