Navigation

Over SCE

SCE Trader is een onafhankelijk nieuwsplatform dat inzicht biedt in de financiële wereld. In boeiende, begrijpelijke en goed onderbouwde artikelen houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen op de belangrijkste financiële markten. Met actuele informatie en visie bent u als lezer goed geïnformeerd, zowel voor de korte als de lange termijn perspectieven.

Ons doel is u te voorzien van inzichten en duiding die helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen in de complexe financiële wereld. Onze diensten zijn geschikt voor zowel particulieren als professionals en bieden een uitstekend klankbord voor beleggers en anderen die geïnteresseerd zijn in de financiële sector en economie.

Wij hechten waarde aan een realistische benadering, gebaseerd op feiten en gedegen onderzoek, waarbij kennis een cruciale rol speelt. Ons team heeft een indrukwekkende staat van dienst en is actief betrokken in de financiële sector sinds eind jaren tachtig. De ervaring varieert van beleggen tot marktanalyse, van research tot posities in de journalistiek.

Ons team staat onder leiding van Jan Willem "Davidoff" Struiksma, de oprichter van onder andere Betten Financial News. Deze nieuwsdienst groeide uit tot de grootste in het Nederlandstalige taalgebied vanwege betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, voordat het werd overgenomen door het Amerikaanse mediaconcern Dow Jones, een onderdeel van Newscorp.

We zijn er trots op dat ons platform ervaring, kennis en onafhankelijkheid samenbrengt en waar journalistieke principes hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat alle nieuwsberichten, analyses en commentaren vanuit een onafhankelijk perspectief worden geschreven.