Navigation

Maatwerk voor derden

Het creëren van hoogwaardige content is een tijdsintensieve taak die expertise en vaardigheid vereist. SCE Trader kan u hierbij assisteren. Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte content of gespecialiseerde artikelen over de financiële sector en de economie voor uw website, nieuwsbrief, of een ander mediakanaal. SCE Trader biedt de oplossing.

Wij begrijpen dat de behoeften van onze klanten kunnen variëren, of het nu gaat om één specifiek artikel per dag of meerdere artikelen. Ons team is in staat om de juiste content te selecteren om aan uw redactionele doelstellingen te voldoen.

Als aanvulling bieden wij ook redactionele diensten aan. Indien gewenst kunnen we een ervaren redacteur aan uw project toewijzen om ervoor te zorgen dat de content aan uw verwachtingen voldoet.

Als onderdeel van onze diensten voor de media, het bankwezen en andere agentschappen is het mogelijk om onze artikelen automatisch in uw systemen te integreren. Dit kan zowel een selectie van bestaande artikelen zijn als specifiek op maat gemaakte informatie met betrekking tot financiële markten en economische ontwikkelingen.

Met deze services bieden wij niet alleen een betaalbare oplossing, maar bent u ook verzekerd van kwalitatief hoogwaardige content met betrekking tot de financiële markten en de economie.

Mocht u meer willen weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen en vereisten te bespreken.