Navigation

Crypto: Hut 8 en anderen zien productiedaling - MARA - RIOT - CLSK

Hut 8, één van de grootste Bitcoin-mijn-bouwbedrijven in Noord-Amerika op basis van totale beheerde vermogenscapaciteit, meldt een aanzienlijke daling in de eigen productie voor april.

Deze daling in productie werd voornamelijk veroorzaakt door de verhuizing van miners die eerder gehuisvest waren op de locaties Kearney en Granbury. Deze sites werden in december door Marathon gekocht van de vorige eigenaar, die in februari begon met het versneld ontruimen van de huurders.

Het bedrijf heeft in april 148 Bitcoins gedolven met zijn eigen vloot, wat een daling van 36% betekent ten opzichte van maart. Dit komt overeen met een gerealiseerde hashrate van 3,44 EH/s, een daling van 51% ten opzichte van de piek van 6,27 EH/s in december na de fusie met USBTC.

Mining aandelen

Andere publieke mijnbouwbedrijven, zoals Bitfarms, Cipher, CleanSpark, Core Scientific, Riot en Terawulf, meldden ook een productiedaling van tussen de 6 en 12% voor april, hoewel de robuuste Bitcoinvergoedingsmarkt kortstondig de impact van de halvering compenseerde.

Hoewel Hut 8 te maken had met buitengewone omstandigheden, is er bij alle miners sprake van een productiedaling. Dit is niet onverwacht na de halving. In deze sector doen we niks met Hut 8 en zitten we nog steeds op een stijging van Marathon $MARA, Riot $RIOT en CleanSpark $CLSK

Dit zijn speculatieve posities en op de korte termijn weten we niet zeker of er al een bodem is bereikt. Toch blijven we zitten, omdat de timing van in- en uitstappen bijna ondoenlijk is bij dit soort aandelen. We verwachten na een consolidatie een stijging van de 3 aandelen waar we bullish op zijn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.