Navigation

China: Intellifusion Lanceert 14nm AI-processor - 90% Goedkoper dan GPU's

Gericht op hoogwaardige hardware die de kunstmatige intelligentie (AI) -markt domineert, hebben de door de Verenigde Staten opgelegde verboden voor grafische verwerkingseenheden (GPU's) specifiek voor China geleid tot de ontwikkeling van eigen technologieën in China.

Het resultaat is dat China snel vooruitgang boekt tegen lagere prijzen. De fabrikant Intellifusion heeft bijvoorbeeld DeepEyes AI-boxen geïntroduceerd met een verbeterde AI-prestatie van 48 triljoen operaties per seconde voor 1000 yuan, of ongeveer $140.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.