Navigation

Crypto: Susquehanna gaat vol in Bitcoin - media

Volgens de media heeft het kwantitatieve handelsbedrijf Susquehanna International Group in het eerste kwartaal van 2024 meer dan US$1,1 miljard aan Bitcoin ETF's gekocht, waarbij het ongeveer US$1,09 miljard aan GBTC vasthield, US$83,74 miljoen aan FBTC en zijn bezit van ProShares BITO-aandelen verhoogde tot 7.907.827 aandelen.

Dit kan worden gezien als een gunstig signaal op de lange termijn voor de koers van Bitcoin, aangezien de vraag naar Bitcoin toeneemt. Door schaarste kan de koers verder stijgen, maar op de korte termijn ontbreekt het aan een duidelijke katalysator zoals te zin is aan de koers.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.