Navigation

Abonnementen

SCE Trader biedt op dit moment drie abonnementen aan:

1. Kennismaking (proef-abonnement)

Dit éénmalige proef-abonnement biedt 30 dagen toegang tot alle headlines en artikelen, bij wijze van kennismaking met het SCE TRADER PRO-abonnement. Bovendien komt voor geregistreerde proef-abonnees regelmatig een willekeurig klein aantal PRO-artikelen toegankelijk, óók na afloop van het proef-abonnement.

2. PRO

Dit is het abonnement waarmee u toegang heeft tot alle artikelen, achter alle headlines. Dit abonnement geeft tevens volledige toegang tot onze doorzoekbare database met daarin alle gepubliceerde artikelen en publicaties.

Daarnaast biedt het PRO-abonnement een overzicht van aandelentrends (bekend als Roadmaps), plus een agenda op dagbasis met belangrijke beleggersmomenten, van door SCE Trader geselecteerde vooraanstaande bedrijven.

Ook is in dit abonnement het Beleggers Journaal opgenomen, dat driemaal daags een bondige podcast verzorgt over de stand van zaken in de financiële wereld. Zo kunt u met uw handen vrij kennis nemen van door ons geselecteerde actualiteiten.

3 . PRO +

Bij dit abonnement kiest u voor een persoonlijke service op maat. Hiermee krijgt u, net als bij het PRO-abonnement, toegang tot alle gepubliceerde informatie op SCE Trader.

Als extra wordt u voorzien van een persoonlijk klankbord, bij wijze van 1:1 telefonisch contact. U heeft dan minimaal éénmaal per week een gesprek over de stand van zaken in de financiële markten en de economie.

Optioneel is het ook mogelijk, dat we samen met u, naar uw wensen, een aantal op-maat-gemaakte analyses uitvoeren.

Vanwege het arbeidsintensieve karakter van deze service kunnen we deze slechts aan een select aantal cliënten aanbieden. Neem contact op met onze redactie om de mogelijkheden te bespreken via PROplus@scetrader.nl.